Extra instructies

Instructie contragewicht

Instructiefilmpje contragewicht LET OP: De Bin met het contragewicht moet bovenop de andere Bins vanwege extra stabiliteit!

Read More

Instructie muurbeugel

Extra instructie muurbeugel Als je wil kan je de BinBang vastzetten aan een muur met de meegeleverde muurbeugel. Om de […]

Read More

Veelgestelde Vragen

DE BIN


Wat zijn de afmetingen van de BinBang?

De buitenbak is 37 cm hoog, 39 cm breed en 32 cm diep.

 

Welke afvalzakken passen er in de BinBang?

Alle normale afvalzakken van 60 liter (met een breedte van 60 cm) passen in de bak. De inhoud van de bak is 29 liter. Je kunt de BinBang ook in twee compartimenten splitsen door er twee zakken van 20 of 30 liter in te hangen. Je spant ze tussen de inkepingen in de binnenbak. Binnenkort bieden wij speciaal passende zakken aan, wil je hierover op de hoogte gehouden worden, stuur ons dan een bericht via info@binbang.nl.

 

Van welk materiaal wordt de BinBang gemaakt?

De BinBang wordt gemaakt van gerecycled PP (plastic). Alleen de hendel is op dit moment nog niet van gerecycled materiaal, maar dit proberen we zo snel mogelijk te veranderen!

 

Kan ik zelf kiezen welke kleur hendel ik wil hebben?

Je kunt kiezen uit vijf kleuren hendels. Je ziet deze op de bestelpagina.

 

 

DE BANG


We horen steeds vaker over “omgekeerd afval inzamelen”, wat is dat en zal BinBang hierop inspelen?

Het wordt makkelijker om gescheiden afval dichtbij huis in te leveren of het wordt gescheiden opgehaald, terwijl je voor de restafvalbak verder moet lopen. BinBang wil hier zeker op inspelen door het jou zo comfortabel mogelijk te maken om alle materialen te scheiden en weg te brengen.

 

Mijn gemeente scheidt nog niet alle afvalstromen, wat kan ik doen?

Stuur ons een berichtje via onze contactpagina en we gaan samen kijken wat we in jouw gemeente kunnen doen.

 

Waar kan ik mijn gescheiden grondstoffen kwijt?

Vul je adresgegevens en je vraag in op ons contactformulier en wij zoeken uit waar jij het het makkelijkst kan inleveren.

 

 

ADD-ONS


Ik dacht dat jullie ook een compressiesysteem zouden verkopen, waar is dat gebleven?

Op onze productpagina kun je verschillende pakketten bestellen. Het compressiesysteem staat daar op dit moment niet bij, omdat we geen levering op korte termijn kunnen realiseren. Zodra het systeem beschikbaar is komt het compressiesysteem weer in de webshop te staan.

 

Hoe werkt dat compressiesysteem?

Het compressiesysteem installeer je apart in je Bin. Het pas in elke Bin en wordt met de hand aangedreven. Hiermee kan je plastic en PMD pletten, zodat het minder ruimte inneemt. Het systeem vereist geen elektriciteit en is veilig in gebruik.

 

 

BESTELLING & LEVERING


Hoe bestel ik een BinBang?

Op onze productpagina kun je verschillende pakketten bestellen. Betaling is alleen mogelijk via iDeal. Je krijgt van ons direct een bevestigingsmail toegestuurd. Heb je geen bevestiging van ons gehad? Wil je iets anders bestellen dan de pakketten of heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact met ons op via info@binbang.nl.

 

Kan ik de BinBang ook aan iemand kado doen?

Ja dat kan! Vul tijdens het uitchecken het verzendadres in of stuur ons een mailtje (info@binbang.nl) met het adres waar de BinBang bezorgd moet worden.

 

Wat is de levertijd van de BinBang?

Je hebt je bestelling tussen 2 en 3 weken in huis. Wegens succes zijn we hard bezig met nieuwe productie batch, hierdoor kan de levertijd wat langer zijn. De BinBangs met compressiesysteem worden op dit moment in prototype getest en exacte levering is nog niet bekend.

 

Ik heb een andere kleur hendel besteld dan dat er geleverd is, wat nu?

Stuur een mailtje naar info@binbang.nl met de kleur die jij besteld had en degene die je geleverd hebt gekregen. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste kleur hendel ontvangt.

 

De hendel is los van de box geleverd, hoe bevestig ik de hendel aan de box?

Je kunt de hendel aan de box klikken door hem eerst omhoog te houden, dan in te klikken aan beide zijden van de box en de hendel vervolgens omlaag te zetten voor gebruik.

 

Wat gebeurt er als de Bin niet goed schuift of niet helemaal goed dichtgaat?

Ons product is heel makkelijk zelf in/uit elkaar te halen. Mocht dit niet helpen? Stuur een mailtje met je gegevens en waarom je niet tevreden bent naar info@binbang.nl. Wij lossen dit dan samen met jou op!

 

Ik ben niet tevreden over het product, wat nu?

Stuur een mailtje met je gegevens en waarom je niet tevreden bent naar info@binbang.nl. Wij lossen dit dan samen met jou op!