Community

We vinden het zonde dat er te veel grondstoffen verdwijnen in de verbrandingsoven. Duurzaam gedrag moet makkelijk zijn voor iedereen. De Bin helpt je om afval makkelijk te scheiden, maar samen kunnen we nog meer impact maken. We zetten een beweging in gang waarmee we gezamenlijk grondstoffen sparen en zo impact creƫren. Dit noemen we de Bang! Laat je inspireren en doe mee!

We verrassen

We verrassen

We trekken je aandacht door flashmobs en andere campagnes.

We betrekken

We betrekken

We geven presentaties en organiseren workshops op scholen, bij bedrijven en gemeenten.

We challengen

We challengen

Samen met jou sparen we voor een lege restzak.

BINBANG GAAT VOOR EEN CIRCULAIRE ECONOMIE

In de hoogbouwflat scheiden bewoners met gemak 100% van hun afvalstromen, op een vakantiepark wordt het groen afval op locatie gecomposteerd en dient het als voeding voor hun eigen tuinen. Scholen en kantoren staan in directe verbinding met grondstoffen hubs, die als een lokaal opslagpunt in de wijk staan. Vanuit deze lokale hubs worden de grondstoffen hergebruikt of klaargemaakt voor optimale recycling. Dit is het plan voor de circulaire revolutie van 2020! En de voorbereidingen zijn al in volle gang!

ANTI-REST MANIFEST

Het Anti-Rest Manifest is afgelopen! Zes weken lang hebben de deelnemers maar liefst 75% minder restafval geproduceerd! Gefeliciteerd!

Bekijk de resultaten!