DE CHALLENGE: VAN AFVAL NAAR GRONDSTOFWat houdt de challenge in?

De challenge is een wedstrijd tussen verschillende flats in de Nude die op 16 november van start zal gaan. Bewoners die zich aanmelden voor de challenge ontvangen gratis drie BinBang boxen t.w.v. 135 euro. De boxen helpen je het afvalscheiden gemakkelijker te maken.

Vier weken lang worden de afvalscheidingspercentages van de flats bijgehouden. De flat die het meeste afval gescheiden inlevert, wint. De deelnemende bewoners van deze flat kunnen kiezen tussen de volgende prijzen: een cadeaubon van de Wageningse Weelde t.w.v. 22,50 euro, een bon in te wisselen bij Wageningse Weelde voor mooie en duurzame lokale producten, twee toegangskaartjes incl. een drankje voor een film naar keuze in het filmtheater aan de Heerenstraat of een theaterbon t.w.v. 22,50 voor theater de Junushoff.

Wie organiseert deze challenge?
De gemeente Wageningen in samenwerking met ACV en BinBang.

I’m English
For English instructions, please visit: www.binbang.nl/wageningen_waste

 

AANMELDING VOOR DE CHALLENGEWat moet ik doen om mee te doen?

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier op deze website. Wanneer je het formulier in hebt gevuld ontvang je een bevestiging per e-mail dat je meedoet.

Ik heb me aangemeld, en nu?
Nodig je buren uit! Wanneer zoveel mogelijk mensen uit jouw flat meedoen redden jullie meer afval van de verbrandingsoven en maken jullie een grote kans de prijzen te winnen.

Wij houden je via de website en per e-mail op de hoogte over de start van de challenge.

Ik heb geen bevestigingsmail gehad. Wat nu?
Controleer je spamfolder. Wanneer de mail ook niet in je spamfolder is belandt, stuur dan een mailtje naar wageningen@binbang.nl.

Mijn adres staat niet in het systeem. Wat nu?
Stuur een mailtje naar wageningen@binbang.nl, wij nemen dan contact met je op!

 

HET STARTERSPAKKETWanneer ontvang ik het starterspakket?

Het starterspakket wordt bezorgd in de week voor de start van de challenge. Tussen 9 en 15 november zal het pakket worden bezorgd.

Wat zit er in het starterspakket?
Een Jekko (praktische inzamelbox), een Glastas, de BinBang Challenge Kalender, een plattegrond van afvallocaties bij jou in de buurt, ‘Tips en Tricks’, een rolletje PMD-zakken en de mogelijkheid om de BinBang Challenge App te downloaden!

 

DE BURENIk wil mijn buren activeren, hoe doe ik dat?

Vraag je buren zich ook in te schrijven via het aanmeldingsformulier op www.binbang.nl/nude_aandebak. Hoe meer mensen uit jouw flat meedoen, hoe meer kans dat jouw flat wint!

 

DE BINBANG BOXENWat is een BinBang box?

De BinBang is een innovatieve afvalbak, speciaal ontwikkeld om het voor jou makkelijk te maken afval te scheiden en weg te brengen. Wil je meerdere stromen scheiden? Dan plaats je de boxen eenvoudig op of naast elkaar. Omdat je de boxen makkelijk op elkaar kunt plaatsen, kun je de BinBang goed in de keuken kwijt.

Wanneer ontvang ik de BinBang Boxen?
De BinBang boxen worden tegelijkertijd met het starterspakket geleverd: in de week van 9 tot en met 15 november.

Welke afvalstromen kan ik scheiden met mijn BinBang boxen?
Je scheidt de stromen PMD en glas. Voor de derde box mag je zelf kiezen wat je gaat scheiden: papier of GFT (dit kun je ook aangeven op het aanmeldingsformulier).

 

 

 

 

 

 

 

Switch to mobile version