Geplaatst op

BinBang op PuurFair

binbangpuurfair

BinBang op event PuurFair

Afgelopen zondag stonden wij met drie vrouwen en 30 Bins op de PuurFair. Dit hippe duurzame event wilde niet alleen duurzame oplossingen, maar ook duurzame actie. Echt afval scheiden. Niet zo maar, maar met BinBangs!

puurfair6

 

Afval scheiden op een duurzaam evenementen. Het lijkt enorm voor de hand liggend, maar dat is het in zijn geheel niet. Het gebeurt namelijk nog nauwelijks op evenementen. Met veel plezier leverden wij dus onze Dutch Design boxen om afval te scheiden, zo konden mensen bij de bar van Lemonaid & bij de koffie van Between the Burrs afval scheiden. Geen showmodellen dus, maar use-modellen. Alle bezoekers konden letterlijk hun servetje in de ene box kwpuurfair2ijt en hun bananenschil in de andere box. Zo werd er even mooi en simpel gescheiden. En omdat wijzelf een mooie hoek (ook met showmodellen) hadden met uitzicht op de bar & koffie konden we wel mooi zien hoe mensen op de BinBangs reageerden. Vaak met allereerst een lichte aarzeling (waar moet mijn afval in?) en vervolgens toch snel & goed van het afval af. Het waren toch, vrijwel zeker, de teksten en de hashtags waardoor de bezoekers het afval in de juiste box deden (#wiljemetmescheiden). Mooi pluspuntje dus voor de customizable Bin.

 

puurfair4Ook de jongere bezoekers konden hier hun voordeel mee doen, want kinderen mochten ook een tekening maken op de Bins. Terwijl zij op (of buiten) de box tekenden, wisselden wij afvaltips met de moeders en vaders uit. Mooi en makkelijk afval scheiden is echt zo moeilijk niet. En speciaal voor de PuurFair hadden we een eventactie – (een pakket van 3 bins, incl. oa. vurenhouten plank van €225 voor €185 – let op**). Wij gaan altijd voor de juiste combi #zerowaste #minimumhassle #maximumcustomizable en gelukkig wilden de bezoekers dit ook!

Al met al, een goede sfeer, vrolijke jonge bezoekers, energieke andere bedrijven zoals Vandebron, Trekkershutten, MilieuDefensie, Krijgdekleertjes, geïnspireerde volwassenen en gescheiden afval (dus grondstoffen). Dit willen we vaker!

 

Wil je met ons scheiden of ken je een event, bedrijf of locatie waar echt gescheiden moet worden? Laat het ons weten! Stuur een mail naar therese@binbang.nl en we denken, en scheiden graag met je mee.

Let’s celebrate recycling!

 

Voor de lezer, jij ja, die hier nog niet is afgehaakt… Jij kan deze korting ook nog pakken! Klik hier om alleen vandaag en morgen 21 en 22 sept nog gebruik te maken van de actiecode: PuurFair2016

 

Wil je BinBang nog vaker Live zien?

Wij zijn de komende tijd te vinden op:

We zien jullie daar:)