Geplaatst op

De B van Ambitieus

De B van AmBitieus

We horen het vaak als we mensen vertellen over onze plannen voor de toekomst. We hoorden het vaak toen we starten met BinBang en onze eerste producttekeningen. En we zullen het nog veel vaker gaan horen. Ambitieus zijn jullie.

En dat klopt, dat zijn we. Persoonlijk, als team en als bedrijf. Rome is niet in één dag gebouwd, en we zullen never nooit niet morgen wakker worden met een circulaire economie in plaats van een lineaire economie. Dat gaat simpelweg niet gebeuren.

Maar dat is zeker geen reden om er niet naar te streven. Ondertussen hebben we vorige jaar, door onze ambitie, succesvol gecrowdfund en staat BinBang nu in duizenden huishoudens, op kantoren, scholen en in vakantiehuisjes. Met elke BinBang die mensen in huis halen, gaan mensen bewuster en meer afval scheiden. Dit is pure winst. Meer grondstoffen die hergebruikt kunnen worden. En dit is nog maar het begin. Je zou ons strategieplan moeten zien (En nee, hier volgen geen spoilers, nog even geduld!). Ambitieus. Zeker. En we gaan het doen ook!

Rome is niet in één dag gebouwd, en ook niet door één partij of bedrijf. Zo heeft ook de circulaire economie, waarin afval nauwelijks meer bestaat, een scala aan ambitieuze partijen nodig die het anders willen doen. En we moeten coalities sluiten en elkaar willen helpen.

Een bedrijf wat hiermee in lijn staat is Bundles. Bundles is ook ambitieus en heeft de afgelopen jaren laten zien dat ze iets nieuws, innovatiefs brengen en dat ze hiermee pushen voor een duurzame wereld. Waar het bij ons vooral om afvalscheiding gaat, gaat het bij hen om “Wassen zonder Waste”. Zo duurzaam mogelijk je kleding en vaat wassen, dat kan je met Bundles.

schermafbeelding-2016-11-24-om-15-48-49

Waarom zou je een wasmachine bezitten?

Hun voorstel is dat je een abonnement neemt op een wasmachine of vaatwasser. Hiervoor krijg je de beste, en meest energiezuinige, machine in huis en slimme tips om water en wasmiddel te besparen. Kortom circulair wassen!

Aan BinBang klanten en volgers geeft Bundles een mooie cadeau-aanbieding: De eerste twee maanden wasabonnement gratis!

Wil je meer weten en/of van de korting gebruik maken? Ga naar www.bundles.nl en vul de volgende kortingscode in: BBB2016!

 

Damn right, we zijn ambitieus!

 

Hartelijke groet,

BinBang

 

ps:

De B van BinBang

De B van Bundles

De B van AmBitieus

én de B van Beter regelen we die circulaire economie samen.